Avokádo s tempehem a olivami

Porce: 1 -- Doba přípravy: 5 minut -- Doba vaření: 5 minut

Nízkosacharidová snídaně s uzeným tempehem, avokádem a olivami, bohatá na zdravé tuky a rostlinné bílkoviny, která vás zasytí a dodá energii.

Suroviny

  • ½ avokáda, nakrájeného na plátky
  • 80 g uzeného tempehu (opečeného na pánvi)
  • 1 lžíce černých nebo zelených oliv (bez pecky, nakrájených na plátky)
  • 1 lžíce čerstvého kopru

Postup přípravy

  1. Na talíř naaranžujte plátky avokáda a uzeného tempehu. Přidejte nakrájené olivy a ozdobte čerstvým koprem.
  2. Ihned podávejte.

Tipy

  • Tempeh se dá použít i syrový.

Hormonální a lunární cyklus

  • Ketobiotický styl
  • Obě posilující fáze.

Výživové hodnoty

Celkové hodnoty na 1 porci:

Kalorie: 291 kcal
Bílkoviny: 17 g
Tuky: 19 g
Celkové sacharidy: 16 g
Vláknina: 8 g
Čisté cukry: 7 g

B: 40 % – T: 44 % – ČC:16 %

B = bílkoviny
T= tuky
ČC = čisté cukry

Výživové hodnoty jsou pouze přibližné.

Tento recept je součástí programu Výživa podle hormonálního a lunárního cyklu na podporu ženského zdraví v každém věku.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.